Número de telèfon

(+34) 695 64 11 51

Correu electrònic

info@apropgranollers.com

Horari

De Dilluns a Divendres

Teràpia individual

Reconèixer la necessitat d’ajuda ja forma part de l’inici d’un procés terapèutic de millora i enfortiment personal. A APROP t’oferim les eines necessàries per a que puguis aprendre a gestionar i superar situacions complexes. Treballem per a que realitzis un aprenentatge i acabis sent conscient de les teves emocions i comportaments. La terapia individual des de les nostres corrents, aborda el tractament de malestar personal o psicològic des d’una visió integradora i conjunta.

Ansietat, pors, malestars, dols, autoestima, inseguretat, crisis familiars, de parella o insatisfacció general, entre altres, poden ser motius de consulta. T’acompanyem en diferents etapes de la vida per a poder millorar i evolucionar conscientment per assolir una millor qualitat tant en les teves relacions com amb tu mateix.

Teràpia familiar

Entenem al individu com una persona que forma part d’un sistema el qual varia, evoluciona i canvia. Moltes vegades, aquests canvis no són acceptats o desenvolupats per tot el sistema i sorgeixen problemàtiques familiars. Treballem aquests conflictes des d’una visió integradora i sistèmica per a poder millorar les relacions i convivència familiar.

Teràpia de parelles

Construïm la nostra relació de parella des de una perspectiva influïda per les emocions positives i la il·lusió d’un nou projecte comú.  La cura de la relació és fonamental per a que puguem mantenir aquest vincle tant especial a llarg termini. Donem per fet que la relació és podrà o hauria de mantenir-se, però, en ocasions cal fer una mirada interior per a poder veure què és el que està causant un possible deteriorament progressiu del nostre vincle. Treballar la relació és una manera de enfortir-la.