Número de telèfon

(+34) 695 64 11 51

Correu electrònic

info@apropgranollers.com

Horari

De Dilluns a Divendres

Tallers de RRHH

T’orientem a nivell laboral: com buscar feina, com fer el currículum perquè sigui visual, com preparar una entrevista..

També prepararem les entrevistes per a oposicions.

 

Tallers d’educació emocional i habilitats socials

Oferim tallers grupals tant a nens, adolescents i adults que vulguin profunditzar en el coneixement de les emocions, la gestió d’aquestes i la millora de les habilitats socials.

Treballar de forma grupal permet simular un entorn molt semblant al que ens trobarem en el nostre dia a dia. Creiem que aquest aspecte és important si volem que el que es treballa amb els especialistes pugui veure’s reflectit en una millora del dia a dia.

 

Tallers de memòria i d’estimulació cognitiva

Pots informar-te també sobre els nostres tallers d’estimulació cognitiva grupal per donar estratègies i estimular la cognició (la memòria, el llenguatge, etc.) en adults sans.

 

Tallers de suport a cuidadors 

Si ets el cuidador d’una persona amb una malaltia crònica, neurològica, oncològica… sabem com de dur és conviure en aquesta situació. Per això hem creat un espai per tu, on podràs sentir-te lliure d’expressar allò que et pesa i on trobaràs la comprensió en altres persones que es troben en la mateixa situació que tu. Recorda que també és important cuidar i estimar-se a un mateix.

 

Escola per pares

Oferim xerrades per pares amb nens amb trastorns de l’aprenentatge. Un espai per compartir experiències, recursos i donar-vos estratègies per comprendre millor i gestionar les situacions del dia a dia.

 

Xerrades divulgatives

En les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook) pots consultar quines són les pròximes xerrades. Proposem temes d’actualitat i generem debat.